• Biler til tiden - hver gang!
  • Bliv kørt ugens syv dage.
  • Betal med dankort eller MobilePay.

Bestil en bil eller bus i Vejle

Vi kører ugens 7 dage - 24 timer i døgnet, så skal du bruge en bil, kan du bestille den her. Du modtager en bekræftelse på bestillingen via e-mail.

 

Hej! Bestil en bil eller bus til firmafesten, fødselsdagen eller andet. Udfyld felterne nedenfor - så sørger vi for, at du kommer sikkert hjem...

Navn: *
Telefon: *
Adresse: *
Postnr og by: *
Antal pers: *
Bemærkninger:
*) Feltet skal udfyldes

Busser & Minibusser - Bestil bus i Vejle, Fredericia, Kolding eller opland

Hos Bent's Busser kan vi varetage buskørsel med hhv. 12 og 18 personer. Busserne skal gerne forudbestilles - så skal du køres i bus (12 eller 18 personer), kan du her læse mere om vores busser; eller bestille en bus til dit næste arrangement eller lignende.

Minibus - 12 personer

Vi har en bus, der kan køre med op til 12 personer - eller 4 kørestole. Så skal familien have en bus til en udflugt, eller skal du og dine kolleger have en god aften i byen, hvor I gerne vil have et par glas vin, kan du sagtens bestille en bus hos Bent's Busser.

 

 

 

 

Minibus - op til 18 personer.

Med vores største minibus kan vi transportere op til 19 personer - eller op til 6 kørestole. Så har I en mindre skoleklasse eller andre forsamlinger på op til 19 personer, kan I bestille en minibus hos Bent's Busser til at varetage opgaven. Derudover kan vi i alt varetage op til 30 personer, så skulle du have behov for det, er vi altid klar til at finde en pakkeløsning, hvor begge vores minibusser hjælper til.

Kontakt os lige her - og får et tilbud på buskørsel allerede i dag.