• Biler til tiden - hver gang!
  • Bliv kørt ugens syv dage.
  • Betal med dankort eller MobilePay.

Bestil en bil eller bus i Vejle

Vi kører ugens 7 dage - 24 timer i døgnet, så skal du bruge en bil, kan du bestille den her. Du modtager en bekræftelse på bestillingen via e-mail.

 

Hej! Bestil en bil eller bus til firmafesten, fødselsdagen eller andet. Udfyld felterne nedenfor - så sørger vi for, at du kommer sikkert hjem...

Navn: *
Telefon: *
Adresse: *
Postnr og by: *
Antal pers: *
Bemærkninger:
*) Feltet skal udfyldes

Services

Hos Bent's Taxi kan vi foretage alle opgaver inden for person- og godstransport. Så skal du køre til lægen, på restaurant eller til lufthaven? Eller skal du have sendt en pakke - og haster det med, at den kommer frem? Så er Bent's Taxi det rigtige valg! Neden for kan du læse om nogle af de opgaver, vi kan klare.
 

Persontransport - op til 8 personer

Vi kan transportere op til 8 personer i én bil - således har vi både en 6- og en 8-personers bil. Vores primære service er naturligvis persontransport - og vi vil også gerne køre en tur med dig! Vores biler står til rådighed 24 timer i døgnet - 7 dage om ugen.

Skolebørn

Børn skal i skole - og det til tiden. Derfor hjælper vi Vejle Kommune med at køre skolebørn og lignende til og fra skole. Skal du have dit barn kørt i skole - f.eks. grundet så uheldige omstændigheder som et brækket ben - må du endelig kontakte os, så vil vi hjælpe med at gøre det hele en smule lettere ved altid at være der til tiden.

Liftvogn

Vores stor bil kan ved hjælp af den monterede lift varetage transport af kunder, der sidder i kørestol - så skal du til lægen eller ned og handle ind, kan vi også klare det!

Diverse

Har du en anden opgave, som ikke er nævnt på denne side? Så prøv endelig at kontakte os - vi kan klare de fleste opgaver, og vi er på gaden hele tiden - og vi kan næsten hjælpe dig med alle opgaver!