• Biler til tiden - hver gang!
  • Bliv kørt ugens syv dage.
  • Betal med dankort eller MobilePay.

Bestil en bil eller bus i Vejle

Vi kører ugens 7 dage - 24 timer i døgnet, så skal du bruge en bil, kan du bestille den her. Du modtager en bekræftelse på bestillingen via e-mail.

 

Hej! Bestil en bil eller bus til firmafesten, fødselsdagen eller andet. Udfyld felterne nedenfor - så sørger vi for, at du kommer sikkert hjem...

Navn: *
Telefon: *
Adresse: *
Postnr og by: *
Antal pers: *
Bemærkninger:
*) Feltet skal udfyldes

Bestil bus i Vejle

Hvis du skal bruge en bus i Vejle, kan du her læse om de forskellige muligheder hos Bent's Busser, der varetager forskellige opgaver inden for buskørsel i Vejle - om du skal bruge en bus til kørsel i Vejle eller fra Vejle og til en anden by; og uanset om du er gående, sidder i kørestol eller skal have en større pakke med, kan vi hjælpe med vores busser.

Minibus - 12+ personer

Skal du og dit selskab - på op til 12 personer - bruge en bus i Vejle (eller en minibus), får I med Bent's Busser fuld fleksibilitet. Bussen skal helst bestilles senest dagen før, men oftest vil vi også kunne hjælpe helt frem til kort tid inden I skal bruge en bus i Vejle.
Så hvis I skal holde fest, hvis du som kørestolsbruger skal køres til læge, eller hvis anledningen til, at du skal bruge en bus i Vejle er en helt tredje, må du endelig kontakte os.

 

 

 

 

Minibus - op til 18 personer.

Med vores største minibus kan vi fragte op til 19 personer - eller op til 6 kørestole. Så har I en mindre skoleklasse eller andre forsamlinger på op til 19 personer, kan I bestille en minibus hos Bent's Busser til at varetage opgaven. Derudover kan vi i alt varetage op til 30 personer, så skulle du have behov for det, er vi altid klar til at finde en pakkeløsning, hvor begge vores minibusser hjælper til.

Kontakt os lige her - og får et tilbud på buskørsel allerede i dag.